Caută
  • Servicii Funerare
Oraș

Servicii Funerare Saveni Agentie verificata

Servicii Funerare Saveni, Pompe Funebre Saveni, Funerare Saveni, Funerarii Saveni, Agentie Funerara Saveni, Transport Funerare Saveni, Consiliere Funerara Saveni, Articole Funerare Saveni, Imbalsamare decedat Saveni, Sicrie Saveni, Repatriere Decedati Saveni, Tanatopraxie Saveni, Aranjamente florale Saveni. Organizam in detaliu toata ceremonia de inmormantare. Oferim servicii funerare in Saveni Non Stop! Apeleaza la firma de pompe funebre din Saveni!

Servicii Funerare Saveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pompe Funebre Saveni.

Singura firma funerara autorizata DSP din Saveni!

Agentia de Servicii Funerare din Saveni sta la dispozitia dumneavoastra cu cea mai larga gama de servicii si produse funerare, de cea mai inalta calitate. Desi pastram traditia zonei, ne-am aliniat la standardele europene in vigoare, totul pentru a satisface pretentiile celor mai exigenti clienti.

IMBALSAMAREA / TANATOPRAXIA este procesul medical OBLIGATORIU conform Legii 102/2014, care are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate, din mornentul decesului pana la funerarii, in urma acestei proceduri fiind obligatorie eliberarea CERTIFICATULUI DE IMBALSAMARE.

TEHNICA DE TANATOPRAXIE, reda persoanei decedate un aspect demn si permite familiei si apropiatiilor sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit.

Activitatea de tanatopraxie se desfasoara in spatiile detinute de Casa Funerara Florariu, special amenajate si autorizate de DSP conform legislatiei si standardelor UE.

Servicii funerare complete Saveni

– constatare deces
– toaletare decedat
– tanatopraxie (imbalsamari profesionale garantate 12 zile)
– inchiriere catafalc
– capac frigorific
– repatriere decedati
– manipulare decedat/sicriu
– transport funerar autorizat intern si international
– lucrari funerare cimitir, cavouri
– organizare parastase
– depunere capela
– articole funerare
– prosoape, batiste, esarfe, doliu, vase, vestimentatie, lumanari, candele, coliva, capetele etc
– sicrie si cruci
– cruci marmura si granit
– coroane si jerbe funerare

Categorii funerare

Intrebari frecvente

Q 1. Care este scopul imbalsamarii?

Imbalsamarea dezinfecteaza si pastreaza corpul, intarziind procesul de descompunere si imbunatatind aspectul unui organism desfigurat de decesul traumatic sau de boala. Aceasta face posibila prelungirea timpului dintre moarte si descopunerea finala, permitand astfel membrilor familiei timp sa aranjeze si sa participe la serviciul funerar.

Q 2. Este incineratia un substitut al inmormantarii?

Nu! Incinerarea este o alternativa la ingroparea in pamant si de multe ori este urmata de un serviciu funerar traditional. Noi va putem ajuta cu informatiile neces are pentru o inmormantare cu incinerare sau un serviciu memorial.

Q 3. Ce acte sunt necesare pentru obtinerea ajutorului de deces?

- formular tip pentru ajutorul de deces;
- certificat de deces (original si copie);
- talonul de pensie al persoanei decedate;
- factura pentru cheltuielile de inmormantare;
- cartea de identitate a solicitantului.

Q 4. Ce ar trebui sa fac in cazul in care decesul survine in mijlocul noptii sau in weekend?

Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic (0231989). Daca solicitati asistenta imediata, unul dintre membrii echipei noastre, va va sta la dispozitie cu orice informatie necesara.

Q 5. Care este suma oferita de Casa de Nationala de Pensii ca ajutor de inmormantare si in cat timp poate fi acesta ridicat?

Cuantumul pencuniar este de 6095 Lei si poate fi ridicat, fie in ziua depunerii documentelor la ghiseu, fie in ziua urmatoare.

Q 6. Ce tipuri de servicii funerare exista?

Fiecare familie este diferita, si nu toata lumea vrea acelasi tip de inmormantare. Practicile funerare sunt influentate de traditiile religioase si culturale, costuri si preferintele personale. Acesti factori determina daca inmormantarea va fi elaborata sau simplu, publica sau privata, religioasa sau laica, si unde va avea loc. De asemenea, ele influenteaza, deciziile legate de expunerea decedatului, daca sicriul va fi deschis sau inchis, si daca acesta va fi ingropat sau incinerat.